Project Cars 2 - problemy - porady

08/09/2019 - 14:43
Lukasz Krawczuk
Łukasz Krawczuk
User
Posts: 177
Registration: 18/03/2013 - 11:24
Jak wyłączyć w PC2 te debilne ruchy kamery w dół i w górę które niby symulują przeciążenia a w rzeczywistości dekoncentrują strasznie, wyłączyłem wszystko co możliwe w opcjach ale to nic nie daje, będę bardzo wdzięczny za pomoc
08/09/2019 - 18:46
MariuszM
Mariusz Madziarski
User
Posts: 51
Registration: 08/11/2015 - 20:31
Też wyłączyłem i nic to nie pomogło..
5 hours 34 min ago
Pyjter
Piotr Sojda
User
Posts: 54
Registration: 11/12/2016 - 08:20
Próbuje rozwiązać problem z wyszukiwaniem serwerów. System postawiony od nowa, PC2 świeżo zainstalowany. IRG_World#2 wyszukuje mi raz na 10 odświeżeń, IRG_World#1 wyszukało mi raz w ogóle. Dodałem nawet ręcznie PC2 do wyjątków firewalla.

Czy tutaj http://cars2-stats-steam.wmdportal.com/index.php/servers są u was widoczne serwery IRG ? U mnie nie ma ich nigdy.

Mam internet z upc 120mb.

Chętnie bym pojeździł w tej lidze, no ale jak mam 5% szans na wejście na serwer w dzień wyścigu to to pierdziele :)
4 hours 45 min ago
MariuszM
Mariusz Madziarski
User
Posts: 51
Registration: 08/11/2015 - 20:31
Zacznij wchodzić wcześniej i jak wejdziesz to nie wychodź;)
Ja obstawiam dostawcę internetu, chociaż UPC jest dosyć popularnym..
Spróbuj podłączyć kabel bezpośrednio do kompa(jak się da).
Przywróć router do ust fabrycznych, podłącz inną kartę sieciową do kompa i spr(np WiFi na USB). O ile podłączasz kablem, a jak nie to odwrotnie.
W tą stronę idź.
Nie wiem czy chłopaki nie działają w stronę wchodzenia przez Toola i może wtedy problem się rozwiąże.
4 hours 39 min ago
Pyjter
Piotr Sojda
User
Posts: 54
Registration: 11/12/2016 - 08:20
Sieciówke mam nową, bo mam nową płyte główną. Na starej był ten sam problem. Podłączone mam zawsze kablem.
Edited by: Pyjter - Sun, 22/09/2019 - 13:35
4 hours 27 min ago
modlicha
Piotr Wojdylo
Administrator
Posts: 926
Registration: 15/06/2014 - 18:34
Na tej stronce co podałeś nie widzę naszych serwerów.

Ale w grze od razu są widoczne, nawet gdy coś grzebie w ustawieniach i włączam ponownie serwer, sprawdzam 30 sekund po uruchomieniu to od razu w grze widzę.

 

4 hours 11 min ago
Kogut
Lukasz Kogut
User
Posts: 43
Registration: 24/07/2018 - 22:40
Sprawdz na ipv4
Lub
Zrob u gory w grze filtr wg klasy gt3
Lub
Spróbuj poprzez vpn jakiegos np dla testów avast ma darmowy
4 hours 4 min ago
MariuszM
Mariusz Madziarski
User
Posts: 51
Registration: 08/11/2015 - 20:31
Nie instaluj żadnego dodatkowego antywirusa do W10. Wystarczy ten systemowy.
2 hours 57 min ago
Pyjter
Piotr Sojda
User
Posts: 54
Registration: 11/12/2016 - 08:20
Nic nie pomaga, nawet wylaczenie firewalla w systemie i na routerze. Beznadziejna wyszukiwarka, raz znajduje 15 serwerow a następnym razem 4, przy tym samym filtrze
Edited by: Pyjter - Sun, 22/09/2019 - 15:18